Edgar

Biervliet

Hoi, mijn naam is Linda, ben 19 jaar en wat ik nu vertel is alweer ruim drie maanden geleden gebeurd. Samen met mijn vriendin merel ook 19 hadden we een vakantie geboekt naar een lekker warm land ver weg, Costa Rica. Toen we eenmaal in ons hotel waren, of eigenlijk onze bungalow bij het hotel, Besloten we eerst de boel een beetje te verkennen, Al snel belandde we in de bar waar het gezellig druk was. Er bleken nog wat Nederlanders te zijn dus voelden wij ons snel op ons gemak. Toen we na een tijdje toch maar ons huisje opzochten merkten we allebei dat we iets te veel hadden gedronken, niet echt dronken maar een beetje aangeschoten dus.Arm in arm liepen we naar on huis. Eenmaal binnen zei Merel giechelend dat ze best een leuke vent had gezien. He hallo je bent er net zei ik lachend ga je nu meteen al op pikken jacht!!!?? Heb jij wat beters dan grapte ze terug,. Ik moest het haar antwoord schuldig blijven.

Nou dan ga ik maar even onder de douche zei ze. En begon zicht uit te kleden waar ik bij was. Nu is dat geen probleem we hebben elkaar wel vaker naakt gezien. Eenmaal in haar blootje keek ik haar eens goed aan en zei:”het is maar goed dat ik geen kerel ben anders had ik je gelijk gepakt, je ziet er echt lekker uit zo.””Hallo zijn we ineens lesbisch geworden riep ze”. “Nou dat niet, alhoewel ik best eens met die lekker borsten van jou zou willen spelen.”zei ik terwijl ik opstond en haar richting uitkwam. Uitdagend bleef ze voor me staan en ze: “Dat doe jij niet “o nee” zei ik en zoog een van haar tepels in mijn mond. Met mijn handen begon ik haar tieten te masseren. Hey gek wijf riepze doe ff normaal, maar verzette zich niet en liet mij mijn gang gaan. Daar door aangemoedigd, en de drank natuurlijk, duwde ik haar de slaapkamer in en het bed op. Onderwijl mezelf ook uit kledend. Ineens lagen we beide naakt op bed. ik hoorde haar zwaarder ademen, ze kreunde zachtjes. Ik keek haar aan en drukte zachtjes mijn mond op de hare Ze reageerde meteen door met haar tong rond de mijne te cirkelen . Ik liet mijn hand over har buik glijden en kwam bij haar heerlijk kale .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *