Edgar

Biervliet

Ik ben Sandra, 46 jaar, 1,81m lang en ik heb blauwe ogen en een volle c cup tieten.
Ik had mijn interesse voor sex verloren door de ziekte van mijn man . Eerst dacht ik dat het wel wende en mee viel ,maar na een paar jaar kreeg ik er wel behoefte aan .Ik schafte stiekem dildo’s en vibrators aan, maar daar was ik ook gauw op uit gekeken.Mijn man weet niet dat ik dat heb en wil het zo houden ook. Nu zit ik veel op de computer alle vieze sites te bekijken. Ik zoek ze met grote stijve lullen en ik krijg er geen genoeg van . Elk moment van de dag dat ik even vrij bent ,ga ik kijken en vinger mij wel een paar keer op een dag klaar. Maar ik hunker toch naar een echte warme vlees staaf in mijn kutje. Maar ik wil mijn man niet bedriegen ,die kan het ook niet helpen. In het begin vingerde hij mij wel en een beetje beffen , maar dan wou ik verder maar er was niks, ja een slap geval, waar hij dan weleens op mijn snee en op mijn clitje wreef. Maar mijn orgasmes waren niet zo sterk als daar voor.

Het is nu een half jaar geleden dat het gebeurde. Ik heb een dochter van 19 en als die met haar vriend lig te neuken ,word ik zo geil en zal er bij hem op willen springen. Als ik de kans krijg probeer ik aan de deur te luisteren en kom oh zo vaak gelijk met hun klaar . Sta ik echt met mijn hele hand in mijn kut op de overloop klaar te maken. Nu heb ik zijn lul wel eens gezien, maar niet echt stijf en dat is waar ik naar verlangde . Als zou ik hem maar gewoon goed stijf zien ,dan ben ik al tevreden. Ik begon als we met zijn tweeën waren om hem een beetje te testen ,kijken hoe ver ik hem kon krijgen. Stan is een leuke jongen ,stevig en niet al te groot. Als hij voor mij stond zou hij hem er zo in kunnen duwen zonder dat we door onze benen moesten zakken

We kunnen het goed met elkaar hebben en hij weet dat ik hem graag mag. We praten weer wat en ik probeerde de kant van sex uit te gaan ,en ik etaleerde mij zo voor hem dat hij mijn tieten goed kon zien . Hij keek ,maar had dat ook al zo vaak gezien dat dat niet lukte . Onder het praten liet ik hem toch wel meer van mijn dijen zien en hij zag mijn kleine slipje gerust wel . Maar ik deed net of ik het niet door had. Ik praatte maar dat zij zo,n leuke tijd voor de boeg hadden en mijn tijd voorbij was. Kom zei hij ,mam (zo noemde hij mij),doe niet zo raar ,je bent jong en er valt gerust nog wat van te maken.
Ja jongen, maar de helft van mijn plezier in het leven is weg gevallen . U bedoelt seks met Richard ? Ja dat helemaal, ik ben pas 46 hoor en mis dat erg.
Ik zal ook wel weer eens een keertje een lekkere beurt hebben . Mam er zijn zoveel hulp middelen . Ja maar er gaat iets boven een echte hoor.
Als is hij maar tien cm ,dan ben ik al tevreden . Hij kreeg medelijden met me en ik maakte daar gemeen gebruik van . Ik zal wel eens weer een echte stijve lul willen zien, lijkt mij zo geil . Ik merkte dat hij er op inhaakte en ik zei gauw . Stan ,dit mag mijn dochter niet weten hoor ,dat je daar niet over praat ,jij bent de enigste die ik het vertel mondje dicht dus . Ja natuurlijk mam, ik zweer je en hij stond op en omarmde mij en gaf een paar zoenen op mijn wang .
Ik voelde mij gloeien en de tintelingen sprongen door mijn buik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *