Edgar

Biervliet

Ik was zo opgewonden dat mijn broer Alexander thuis zou komen! Hij is een stuk ouder dan ik want ik ben 11 en hij is 19. Hij is weg geweest op een schip van de koninklijke marine het ging om een bijzondere training. Hij heeft wat tijd gekregen om even terug naar huis te gaan voordat hij weer weg gaat voor langere tijd.

Het was zo spannend om hem op te halen van Den Helder. Hij droeg zijn witte uniform. Hij heeft altijd al een gebruinde huid gehad, maar door het sneeuw witte uniform lijkt hij nog donkerder. Hij heeft bruin haar en groene ogen, en wordt altijd
achtervolgd door de meisjes.

Ik zat dicht tegen hem aan op de achterbank van de auto terwijl we naar huis reden. Het voelde zo goed om weer tegen hem aan te zitten.

Toen we thuis kwamen, zei mam tegen mij: “Je moet eerst douchen, je ruikt na zweet.

Alexander zei dat hij dat even ging doen, en we liepen naar onze slaapkamer. En mijn broer vroeg of ik zin had om samen te douchen. Waarop ik mijn kleding uit ging doen en op weg ging naar de badkamer. Alexander stond op mij te wachten met een witte handdoek rond zijn middel. Zijn hand rustte op zijn gespierde borstkas. “Het heeft geen zin in om water te verspillen, kerel. “Hij trok zijn handdoek weg en wachtte op mij.” Ga je douchen met je handdoek om je middel ? ”

“We gaan toch samen douchen?”

“Waarom niet? We doen dat altijd bij de marine. We zijn broers, dus dat is maakt het nog veel minder een probleem. “Het voelde een beetje raar om hem naakt te zien, maar ik trok mijn handdoek weg en deed mijn ondergoed uit en stapte in de douche.

Hij bood mij aan om mijn rug te wassen. Ik genoot er heerlijk van hoe dat hij met zijn sterke handen over mijn huid heen streelde. Hij bewoog zich met zijn handen in naar mijn borstkas toe. “Haal je jou eikel nog even bloot ? ”

“Wat is dat?” Ik vroeg.

Hij grinnikte, en ik voelde zijn handen richting mijn lies gaan. Zijn vingers begonnen met mijn penis te spelen. “Wanneer doe jij dit bij jezelf?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *